Aparat za peko kruha ETA Delicca mini 8149 90000
Koda izdelka : ETA814990000
Povsem avtomatska priprava zdravega domačega kruha s pomočjo 12 prednastavljenih programov. BREZGLUTENSKI, DŽEM, JOGURT IN LASTNI.
Opis:
Aparat za peko kruha
- Povsem avtomatska priprava poskrbi za gnetenje, zadostno vzhajanje, kakovostno peko in naknadno ogrevanje povsem brez vaše pomoči
- Večnamenska uporaba:
b) priprava različnih vrst testa, džemov, marmelad, tort, kolačev, piškotov, sesekljane pečenke, jogurtov ipd.
- Program LASTNO za individualno nastavitev faz priprave kruha
- Možnost izbire med 3 velikostmi hlebca (0,5 kg / 0,75 kg / 1 kg)
- Izbira obarvanosti skorje (3 stopnje nastavitve)
- Posoda za peko z neoprijemljivo površino za enostavno vzdrževanje
- 1 kavelj za gnetenje
- Praktičen zložljiv ročaj za enostavno prenašanje posode
- Pokrov s steklenim oknom, ki omogoča enostaven nadzor med pripravo
- Pregleden zaslon s prikazom stanja priprave
- Zvočni signal, ki opozori, da je potrebno dodati naslednje sestavine
- 15-urno časovno stikalo - funkcija zakasnitve začetka
- Avtomatska funkcija ohranjanja temperature (60 minut) po zaključeni pripravi
- Pomnilnik za primer izpada el. toka
- V pakiranju je priložen tudi praktičen blok za recepte
- Moč 600 W
Oprema: posoda za peko, kavelj za gnetenje, merilne žlice, skodelica, ključek
12 prednastavljenih programov:
1. KLASIČEN - je namenjen peki belega pšeničnega in mešanega rženega kruha, ter kruha z dodatkom zelišč in rozin
2. HITRO - je namenjen hitri pripravi belega, pšeničnega ali rženega kruha. S tem programom bo kruh manjši z bolj kompaktno sredico.
3. SLADKO - je namenjen peki sladkih tipov kruha z bolj hrustljavo skorjo kot pri peki s programom Klasičen.
4. POLNOZRNAT - je namenjen peki polnozrnatega kruha iz moke z nizko vsebnostjo glutena.
5. BREZGLUTENSKI - je namenjen pripravi brezglutenskega kruha.
6. TESTO - je namenjen gnetenju/mešanju in naknadnemu vzhajanju testa brez peke. Za pripravo testa lahko uporabite razne sestavine za različne vrste peciva (npr. žemljice, pizza itd.).
7. GNETENJE - je namenjen samo gnetenju testa (brez vzhajanja). Za gnetenje testa lahko uporabite razne surovine za različne vrste peciva (npr. žemljice, pizza itd.).
8. TORTA - je namenjen gnetenju/mešanju sestavin (npr. za torto, kolač), ki se bodo potem nastavljen čas pekle.
9. DŽEM - je namenjen pripravi džema ali marmelade iz svežega sadja.
10. JOGURT - je namenjen pripravi domačega jogurta.
11. PEKA - je namenjen peki mešanega kruha, tort ali sesekljane pečenke.
12. LASTEN - omogoča individualno nastavitev faz priprave kruha
Tehnični parametri:
- Teža
4.955 - Globina
37 - Višina
31 - Širina
33 - Teža
4 - Globina
34 - Višina
29.500 - Širina
27.500 - Pečenje brez glutena
Ja - Zaslon
da - Maks. kapacitet
1000 g - Število kavljev za gnetenje (v posodi)
1 - število programov
12 - Priključna moč
600 W - Več kot 1500 g
svetla - Več kot 1500 g
srednja - Več kot 1500 g
temna - Pečenje baget
Ne Prenesi