Aparat za peko kruha ETA Delicca mini 8149 90000

Koda izdelka : ETA814990000
Povsem avtomatska priprava zdravega domačega kruha s pomočjo 12 prednastavljenih programov. BREZGLUTENSKI, DŽEM, JOGURT IN LASTNI.

Opis:

Aparat za peko kruha

  • Povsem avtomatska priprava poskrbi za gnetenje, zadostno vzhajanje, kakovostno peko in naknadno ogrevanje povsem brez vaše pomoči
  • Večnamenska uporaba:
a) peka različnih vrst kruha (slanega, sladkega, belega, polnozrnatega ali brezglutenskega)
b) priprava različnih vrst testa, džemov, marmelad, tort, kolačev, piškotov, sesekljane pečenke, jogurtov ipd.
  • Program LASTNO za individualno nastavitev faz priprave kruha
  • Možnost izbire med 3 velikostmi hlebca (0,5 kg / 0,75 kg / 1 kg)
  • Izbira obarvanosti skorje (3 stopnje nastavitve)
  • Posoda za peko z neoprijemljivo površino za enostavno vzdrževanje
  • 1 kavelj za gnetenje
  • Praktičen zložljiv ročaj za enostavno prenašanje posode
  • Pokrov s steklenim oknom, ki omogoča enostaven nadzor med pripravo
  • Pregleden zaslon s prikazom stanja priprave
  • Zvočni signal, ki opozori, da je potrebno dodati naslednje sestavine
  • 15-urno časovno stikalo - funkcija zakasnitve začetka
  • Avtomatska funkcija ohranjanja temperature (60 minut) po zaključeni pripravi
  • Pomnilnik za primer izpada el. toka
  • V pakiranju je priložen tudi praktičen blok za recepte
  • Moč 600 W

Oprema: posoda za peko, kavelj za gnetenje, merilne žlice, skodelica, ključek

12 prednastavljenih programov:
1. KLASIČEN - je namenjen peki belega pšeničnega in mešanega rženega kruha, ter kruha z dodatkom zelišč in rozin
2. HITRO - je namenjen hitri pripravi belega, pšeničnega ali rženega kruha. S tem programom bo kruh manjši z bolj kompaktno sredico.
3. SLADKO - je namenjen peki sladkih tipov kruha z bolj hrustljavo skorjo kot pri peki s programom Klasičen.
4. POLNOZRNAT - je namenjen peki polnozrnatega kruha iz moke z nizko vsebnostjo glutena.
5. BREZGLUTENSKI - je namenjen pripravi brezglutenskega kruha.
6. TESTO - je namenjen gnetenju/mešanju in naknadnemu vzhajanju testa brez peke. Za pripravo testa lahko uporabite razne sestavine za različne vrste peciva (npr. žemljice, pizza itd.).
7. GNETENJE - je namenjen samo gnetenju testa (brez vzhajanja). Za gnetenje testa lahko uporabite razne surovine za različne vrste peciva (npr. žemljice, pizza itd.).
8. TORTA - je namenjen gnetenju/mešanju sestavin (npr. za torto, kolač), ki se bodo potem nastavljen čas pekle.
9. DŽEM - je namenjen pripravi džema ali marmelade iz svežega sadja.
10. JOGURT - je namenjen pripravi domačega jogurta.
11. PEKA - je namenjen peki mešanega kruha, tort ali sesekljane pečenke.
12. LASTEN - omogoča individualno nastavitev faz priprave kruha

Tehnični parametri:

  • Pečenje brez glutena Ja
  • Zaslon da
  • Maks. kapacitet 1000 g
  • Zakasnjen start Ja
  • Število kavljev za gnetenje (v posodi) 1
  • število programov 12
  • Priključna moč 600 W
  • Več kot 1500 g svetla
  • Več kot 1500 g srednja
  • Več kot 1500 g temna
  • Pečenje baget Ne

Prenesi