Aparat za peko kruha ETA Delicca II Max 7149 90040

Koda izdelka : ETA714990040
Novost
Aparat za popolnoma avtomatsko peko s 16 prednastavljenimi programi in posebnimi nastavki za zavitke, žemljice in mafine.

Akcija - podaljšana garancija

Podaljšana garancija: Motor

Opis:

.

Opis:

Aparat za peko kruha Delicca II MAX


  • Aparat, ki popolnoma samodejno omogoča dovoljšno gnetenje, primerno vzhajanje, kvalitetno peko in ohranja hrano ogreto brez vašega posredovanja
  • Večnamenska uporaba:
a) peka različnih vrst kruha, zavitkov, žemljic in mafinov (slano, sladko, belo, večzrnato ali brez glutena)
b) izdelava različnih vrst testa, marmelad, džemov, peciva, piškotov, keksov, mesne pečenke, jogurtov itd.
  • INDIVIDUALNI program je namenjen individualni nastavitvi posameznih faz priprave kruha
  • Posebni programi za pripravo zavitkov, žemljic in mafinov
  • Možnost izbire 3 velikosti kruha (1 kg / 1,25 kg / 1,5 kg)
  • Izbira barve skorje (3 stopnje nastavitev)
*4 pladnji za peko s premazom proti lepljenju za enostavno vzdrževanje
  • 2 kavlja za gnetenje
  • Pokrov s steklenim okencem za enostavno kontrolo stanja med pripravo
  • Pregleden zaslon s prikazom statusa priprave
  • Akustični signal, ki vas opozori na možnost dodajanja dodatnih sestavin
  • 15-urni časovnik - funkcija zakasnjenega vklopa
  • Funkcija samodejnega vzdrževanja temperature (60 minut) po končani peki
  • Spominska funkcija ob izpadu el. energije
  • Moč 850 W

Oprema: Štiri pladnji za peko, dva kavlja za gnetenje, merilne posodice, skodelica, kljuka

16 prednastavljenih programov:

1. KLASIKA - namenjen za beli pšenični in rjavi rženi kruh, tudi za kruh z zelišči in rozinami
2. HITRO - namenjen hitri pripravi belega, pšeničnega in rženega kruha. Kruh pripravljen na ta način je manjši in ima gosto sredico.
3. SLADKO - namenjen za pečenje sladkega kruha z bolj hrustljavo skorjo kot, če je pripravljen s programom klasika.
4. POLNOZRNATO - namenjen za peko polnozrnatega kruha iz moke z nizko vsebnostjo glutena.
5. TESTO - namenjeno gnetenju/mešanju in vzhajanju testa brez peke. Za pripravo testa lahko uporabljate različne sestavine za različne vrste pekovskih dobrot (npr. kruhovi zavitki, pizza itd.).
6. GNETENJE - namenjeno zgolj gnetenju (brez vzhajanja). Za gnetenje lahko uporabljate različne sestavine za različne vrste pekovskih dobrot (npr. kruhovi zavitki, pizza itd.).
7. TORTA - namenjen za gnetenje/mešanje sestavin (npr. za torte, kolače), ki se potem pečejo toliko časa kolikor nastavljeno.
8. PEKA - je namenjena peki rjavega kruha, tort ali mesne pečenke.
9. DŽEM - je namenjen pripravi džemov ali marmelade iz svežega sadja.
10. JOGURT - je namenjen pripravi domačih jogurtov.
11. ZAVITEK, ŽEMLJICA - namenjen peki zavitkov in žemljic
12. INDIVIDUALNI - ga nastavite sami, za posamezne faze priprave kruha
13. BREZ GLUTENA - namenjen pripravi brezglutenskega kruha.
14. MAFINI - namenjen peki mafinov in mafinov brez glutena
15. ZAVITEK, ŽEMLJICA - namenjen pripravi brezglutenskih zvitkov in žemljic
16. INDIVIDUALNI - ga nastavite sami, za posamezne faze priprave brezglutenskega kruha

Tehnični parametri:

  • Pečenje brez glutena Ja
  • Zaslon da
  • Maks. kapacitet 1500 g
  • Število kavljev za gnetenje (v posodi) 2
  • število programov 16
  • Priključna moč 850 W
  • Več kot 1500 g svetla
  • Več kot 1500 g srednja
  • Več kot 1500 g temna
  • Pečenje baget Ne

Prenesi