Aparat za peko kruha ETA Delicca Mini 8149 90001
Koda izdelka : ETA814990001
Aparat za popolnoma avtomatsko peko zdravega domačega kruha z 12 prednastavljenimi programi. BREZ GLUTENA, DŽEM, JOGURT IN INDIVIDUALNI.
Opis:
.
Opis:
Aparat za peko kruha
* Aparat, ki popolnoma samodejno omogoča dovoljšno gnetenje, primerno vzhajanje, kvalitetno peko in ohranja hrano ogreto brez vašega posredovanja
- Večnamenska uporaba:
b) priprava različnih vrst testa, džemov, marmelad, tort, kolačev, piškotov, mesne pečenke, jogurtov ipd.
- INDIVIDUALNI program za individualno nastavljanje faz priprave kruha
- Možnost izbire 3 velikosti kruha (0,5 kg / 0,75 kg / 1 kg)
- Izbira zapečenosti skorje (3 stopnje nastavitev)
- Pladenj za peko s premazom proti lepljenju in za enostavno vzdrževanje
- 1 kavelj za gnetenje
- Praktično zložljivo držalo za enostavno upravljanje s posodo
- Pokrov s steklenim okencem, ki omogoča enostavno kontrolo poteka priprave
- Pregledni zaslon, ki prikazuje stanje priprave
- Zvočni signal, ki opozarja na možnost dodajanja sestavin
- 15-urni časovnik - funkcija zakasnjenega vklopa
- Funkcija samodejnega vzdrževanja temperature (60 minut) po končani peki
- Spominska funkcija ob izpadu el. energije
- Moč 600 W
Oprema: pladenj za pripravo, kavelj za gnetenje, merice, skodelica, kljuka
12 prednastavljenih programov:
1. KLASIKA - namenjen za beli pšenični in rjavi rženi kruh, tudi za kruh z zelišči in rozinami
2. HITRO - namenjen hitri pripravi belega, pšeničnega in rženega kruha. Kruh pripravljen na ta način je manjši in ima gosto sredico.
3. SLADKO - namenjen za pečenje sladkega kruha z bolj hrustljavo skorjo kot, če je pripravljen s programom klasika.
4. POLNOZRNATO - namenjen za peko polnozrnatega kruha iz moke z nizko vsebnostjo glutena.
5. BREZ GLUTENA - namenjen peki kruha brez glutena.
6. TESTO - namenjeno gnetenju/mešanju in vzhajanju testa brez peke. Za pripravo testa lahko uporabljate različne sestavine za različne vrste pekovskih dobrot (npr. kruhovi zavitki, pizza itd.)
7. GNETENJE - je namenjeno zgolj gnetenju (brez vzhajanja). Za gnetenje lahko uporabljate različne sestavine za različne vrste pekovskih dobrot (npr. kruhovi zavitki, pizza itd.).
8. TORTA - namenjen za gnetenje/mešanje sestavin (npr. za torte, kolače), ki se potem pečejo toliko časa kolikor nastavljeno.
9. DŽEM - je namenjen pripravi džemov ali marmelade iz svežega sadja.
10. JOGURT - je namenjen pripravi domačih jogurtov.
11. PEČENJE - namenjen peki temnega kruha, tort ali mesne pečenke.
12. INDIVIDUALNI - ga nastavite sami, za posamezne faze priprave kruha
Tehnični parametri:
- Teža
4.820 - Globina
31 - Višina
32.500 - Širina
35.500 - Teža
4.020 - Globina
34 - Višina
29.500 - Širina
27.500 - Pečenje brez glutena
Ja - Zaslon
da - Maks. kapacitet
1000 g - Število kavljev za gnetenje (v posodi)
1 - število programov
12 - Priključna moč
600 W - Več kot 1500 g
svetla - Več kot 1500 g
srednja - Več kot 1500 g
temna - Pečenje baget
Ne Prenesi