Aparat za peko kruha ETA Delicca Mini 8149 90001

Koda izdelka : ETA814990001
Aparat za popolnoma avtomatsko peko zdravega domačega kruha z 12 prednastavljenimi programi. BREZ GLUTENA, DŽEM, JOGURT IN INDIVIDUALNI.

Opis:

.

Opis:

Aparat za peko kruha
* Aparat, ki popolnoma samodejno omogoča dovoljšno gnetenje, primerno vzhajanje, kvalitetno peko in ohranja hrano ogreto brez vašega posredovanja

  • Večnamenska uporaba:
a) peka različnih vrst kruha (slan, sladek, bel, polnozrnat ali brezglutenski)
b) priprava različnih vrst testa, džemov, marmelad, tort, kolačev, piškotov, mesne pečenke, jogurtov ipd.
  • INDIVIDUALNI program za individualno nastavljanje faz priprave kruha
  • Možnost izbire 3 velikosti kruha (0,5 kg / 0,75 kg / 1 kg)
  • Izbira zapečenosti skorje (3 stopnje nastavitev)
  • Pladenj za peko s premazom proti lepljenju in za enostavno vzdrževanje
  • 1 kavelj za gnetenje
  • Praktično zložljivo držalo za enostavno upravljanje s posodo
  • Pokrov s steklenim okencem, ki omogoča enostavno kontrolo poteka priprave
  • Pregledni zaslon, ki prikazuje stanje priprave
  • Zvočni signal, ki opozarja na možnost dodajanja sestavin
  • 15-urni časovnik - funkcija zakasnjenega vklopa
  • Funkcija samodejnega vzdrževanja temperature (60 minut) po končani peki
  • Spominska funkcija ob izpadu el. energije
  • Moč 600 W

Oprema: pladenj za pripravo, kavelj za gnetenje, merice, skodelica, kljuka

12 prednastavljenih programov:
1. KLASIKA - namenjen za beli pšenični in rjavi rženi kruh, tudi za kruh z zelišči in rozinami
2. HITRO - namenjen hitri pripravi belega, pšeničnega in rženega kruha. Kruh pripravljen na ta način je manjši in ima gosto sredico.
3. SLADKO - namenjen za pečenje sladkega kruha z bolj hrustljavo skorjo kot, če je pripravljen s programom klasika.
4. POLNOZRNATO - namenjen za peko polnozrnatega kruha iz moke z nizko vsebnostjo glutena.
5. BREZ GLUTENA - namenjen peki kruha brez glutena.
6. TESTO - namenjeno gnetenju/mešanju in vzhajanju testa brez peke. Za pripravo testa lahko uporabljate različne sestavine za različne vrste pekovskih dobrot (npr. kruhovi zavitki, pizza itd.)
7. GNETENJE - je namenjeno zgolj gnetenju (brez vzhajanja). Za gnetenje lahko uporabljate različne sestavine za različne vrste pekovskih dobrot (npr. kruhovi zavitki, pizza itd.).
8. TORTA - namenjen za gnetenje/mešanje sestavin (npr. za torte, kolače), ki se potem pečejo toliko časa kolikor nastavljeno.
9. DŽEM - je namenjen pripravi džemov ali marmelade iz svežega sadja.
10. JOGURT - je namenjen pripravi domačih jogurtov.
11. PEČENJE - namenjen peki temnega kruha, tort ali mesne pečenke.
12. INDIVIDUALNI - ga nastavite sami, za posamezne faze priprave kruha

Tehnični parametri:

  • Pečenje brez glutena Ja
  • Zaslon da
  • Maks. kapacitet 1000 g
  • Število kavljev za gnetenje (v posodi) 1
  • število programov 12
  • Priključna moč 600 W
  • Več kot 1500 g svetla
  • Več kot 1500 g srednja
  • Več kot 1500 g temna
  • Pečenje baget Ne

Prenesi