Aparat za peko kruha ETA Gustito II 9149 90000

Koda izdelka : ETA914990000
Aparat za popolnoma avtomatsko peko s 16 prednastavljenimi programi, možnost izbire velikosti kruha in zapečenosti.

Opis:

.

Opis:

Aparat za peko kruha
* Aparat, ki popolnoma samodejno omogoča dovoljšno gnetenje, primerno vzhajanje, kvalitetno peko in ohranja hrano ogreto brez vašega posredovanja

  • Večnamenska uporaba:
a) peka različnih vrst kruha (slan, sladek, bel, polnozrnat ali brezglutenski, rižev ali koruzni)
b) priprava različnih vrst testa, džemov, marmelad, tort, kolačev, piškotov, mesne pečenke, jogurtov in ovsene kaše ipd.
  • INDIVIDUALNI program za individualno nastavljanje faz priprave kruha
  • Možnost izbire 3 velikosti kruha (0,5 kg / 0,75 kg / 1 kg)
  • Izbira zapečenosti skorje (3 stopnje nastavitev)
  • Pladenj za peko s premazom proti lepljenju in za enostavno vzdrževanje
  • 1 kavelj za gnetenje
  • Zložljiv pokrov
  • Praktično zložljivo držalo za enostavno upravljanje s posodo
  • Pokrov s steklenim okencem, ki omogoča enostavno kontrolo poteka priprave
  • Pregledni zaslon, ki prikazuje stanje priprave
  • Zvočni signal, ki opozarja na možnost dodajanja sestavin
  • 15-urni časovnik - funkcija zakasnjenega vklopa
  • Funkcija samodejnega vzdrževanja temperature (60 minut) po končani peki
  • Spominska funkcija ob izpadu el. Energie
  • Spominska funkcija ob izpadu el. energije do 10 minut
  • Moč 600 W

Oprema: pladenj za pripravo, kavelj za gnetenje, merice, skodelica, kljuka

16 prednastavljenih programov:
1. KLASIKA - namenjen za beli pšenični in rjavi rženi kruh, tudi za kruh z zelišči in rozinami. Kruh ima gosto strukturo
2. FRANCOSKI - namenjen za hitro pripravo belega, pšeničnega in rženega kruha in gladke moke. Kruh pripravljen na ta način je manjši, ima kompaktno sredico, ponavadi mehak in s hrustljavo skorjo. Ni primeren za kruh, ki vsebuje maslo, margarino ali mleko.
3. SLADKO - namenjen za pečenje sladkega kruha z bolj hrustljavo skorjo kot, če je pripravljen s programom klasika. Za vrsto peciv, ki vsebujejo sadne sokove, nastrgan kokos, rozine, suho sadje, čokolado ali sladkor. Zahvaljujoč daljšemu vzhajanju je kruh lahek in mehek.
4. ULTRA HITRO - namenjen hitri pripravi belega, pšeničnega in rženega kruha. Ta program omogoča krajši čas gnetenja/mešanja, vzhajanja in tudi pečenja na minimumu. Kruh pripravljen s pomočjo tega programa je manjši in ima gosto sredico. Pri uporabi tega programa je nujno uporabiti vodo (ali podobne tekočine) in temperaturo 48 – 50 °C.
5. HITRO - namenjen hitri pripravi belega, pšeničnega in rženega kruha. Kruh pripravljen na ta način je manjši in ima gosto sredico.
6. TORTA - namenjen za gnetenje/mešanje sestavin (npr. za torte, kolače), ki se potem pečejo toliko časa kolikor nastavljeno.
7. SLADICE - namenjen gnetenju/mešanju sestavin za sladice (npr. za torte, peciva), kadar je potrebno le enkratno gnetenje in vzhajanja, ki se potem pečejo toliko časa kolikor nastavljeno.
8. RIŽEV KRUH - je namenjen hitri pripravi kruha. Za peko naj bo uporabljena moka, ki je zmešana z rižem v razmerju 1:1.
9. KORUZNI KRUH - je namenjen hitri pripravi kruha. Pro pečenje se použije směs mouky a kukuřice.
10. BREZGLUTENSKI - je namenjen hitri pripravi brezglutenskega kruha iz brezglutenske moke ali priprav za peko.
11. OVESNA KAŠA - namenjen pripravi kaše. Ob gnetenju in dušenju nastan groba žitna kaša. Na primer za pripravo kitajske riževe kaše (Congee).
12. TESTO - namenjen za gnetenje/mešanje in nadalje vzhajanje testa brez peke. Za pripravo testa lahko uporabite razne sestavine za razne vrste pekovskih izdelkov (npr. kruhovi zvitki, pizza itd.).
13. GNETENJE - namenjen le za gnetenje testa (brez vzhajanja). Za gnetenje testa lahko uporabite različne sestavine za različne pekovske izdelke (npr. kruhovi zavitki, pizza itd.).
14. JOGURT - je namenjem pripravi domačih jogurtov (mešanje in segrevanje mleka in mlečnokislinskih bakterij).
15. DŽEM - je namenjen pripravi džemov ali marmelade iz svežega sadja.
16. PEČENJE - namenjen peki temnega kruha, tort ali mesne pečenke.

Tehnični parametri:

  • Pečenje brez glutena Ja
  • Zaslon da
  • Maks. kapacitet 750 g
  • Število kavljev za gnetenje (v posodi) 1
  • število programov 16
  • Priključna moč 500 W
  • Več kot 1500 g svetla
  • Več kot 1500 g srednja
  • Več kot 1500 g temna
  • Pečenje baget Ne

Prenesi